Elizabeth Arden PRO.

Med 6 nya patent, 23 kliniska studier och 12 artiklar i medicinska tidskrifter under 2014 är Elizabeth Arden PRO banbrytande inom skönhetsbranchen.

Samarbete mellan två pijonärer.

PRO som i professional!
Matchningen mellan en av världens mest väletablerade och välkända kosmetiskavarumäken & en av världens mest innovativa hudvårdsforskare ger ett helt nytt, unikt varumärke som kan erbjuda det bästa vi hittills provat: Elizabeth Arden PRO– ett professionellt hudvårdsmärke.

Stjärnforskaren Joe Lewis började sin bana på läkemedelsjätten Allergan och hans namn är fortfarande mycket välkänt och välrespekterat inom Amerikanska hudläkarkretsar. Joe Lewis starka koppling till dermatologbranchen framträder tydligt i hans arbete – t.ex. de kliniska studier som står till grund för samtliga av hans teknologiers bevisning.

Pijonären Elizabeth Arden startade ett av världens första globala skönhetsföretag redan 1910 – i en värld då det var ovanligt för kvinnor att bära smink, än mindre driva egna företag. Som kämpe för kvinnors rösträtt, framgångsrik internationell enteprenör och tack vare sin helhetssyn på skönhetsvård, gick miss Arden i bräschen för det som idag är modern hudvård. Elizabeth Arden startade sin verksamhet med den lyxiga hudsalongen Red Door Spa i New York och blev sedmera en av de första i branschen att applicera och betona vetenskapliga teorier som grund för sina hudvårdsprodukter.

 

ELIZABETH ARDEN PRO ÄR EN NY GENERATIONS HUDVÅRD MED HELT NYA, MODERNA INGREDIENSER OCH BANBRYTANDE TEKNOLOGIER

  • Endast hos auktoriserade hudterapeuter
  • 6 nya, banbrytande patent
  • Vetenskapligt dokumenterade effekter med 23 kliniska studier
  • Effektiva behandlingar för olika hudtillstånd
  • Revolutionerade produkter som ger unika resultat
  • Säkra produkter som inte irriterar huden